Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

 

In 2004 kocht ik mijn eerste digitale spiegelreflexcamera, een 'Canon EOS 300D'. Nog onwennig en niet wetende wat alle instellingen deden, maakte ik mijn eerste foto's met deze camera. De jaarlijkse vakanties, de eerste foto's van de kinderen en dat was het wel zo'n beetje.

Langzaam aan werd de interesse voor fotografie groter...

...en in 2012 besloot ik de camera in te ruilen voor een 'Canon EOS 550D'.
Inmiddels is het een kleine uit de hand gelopen hobby geworden. Na aanschaf van een goed statief en enkele lenzen kocht ik eind 2014 een 'Canon EOS 70D'. Een pracht van een camera die qua performance, opties en technieken net weer wat meer in huis had dan de 'instap' modellen.
In 2018 ruilde ik deze camera in voor de 'Canon EOS 5D Mark IV'. Dit is toch wel een pareltje. Ondanks dat de systeemcamera's steeds meer terrein veroveren fotografeer ik nog steeds met veel plezier met deze camera.
Ik kan mijzelf toch wel een 'buitenfotograaf' noemen. Ik vind het met name leuk om landschapsfoto's te maken en de prachtige skylines van steden te fotograferen. Ook vind ik het heerlijk om door de bossen te struinen en hier prachtige lanen tijdens zonskopkomst vast te leggen. Ook is er sinds kort de interesse van het fotograferen van dieren in het wild bij gekomen. Denk hierbij aan vossen en diverse soorten vogels.

Fotografie leert je om te kijken...

Op al mijn foto's zit copyright. Dat houdt in dat u eerst toestemming dient te vragen voor gebruik van mijn foto's op het internet of ander commercieel gebruik. De foto's op mijn website hebben een lagere resolutie dan het origineel en zijn alleen geschikt voor weergave op het internet en niet van de goede kwaliteit als het origineel. Voor meer informatie omtrent een foto kunt u altijd contact met mij opnemen.

 

 

 

portretfoto

Apparatuur

  • Canon EOS 5D Mark IV

  • Canon EF 16-35mm f/2.8 
  • Canon EF 24-105mm f/4.0 
  • Canon EF 50mm f/1.8
  • Canon EF 70-200mm f/2.8 
  • Sigma Macro 105mm f/2.8
  • Sigma 150-600mm f/5.0-6.3

  • DJI Mavic Mini 3 PRO